Afbeelding
Foto: Corina Oudesluijs

Thoolse gymdocente mag dromen van Expeditie Robinson

Door: Marijn Riemens algemeen

THOLEN - ''Wie droomt er nu niet van honger, dorst en kruipende beestjes.'' Corina Oudesluijs (36) uit Tholen wil al vanaf haar negentiende deelnemen aan Expeditie Robinson. Toen bekend werd dat ook onbekende Nederlanders zich weer konden opgeven voor het tv-programma, twijfelde ze geen moment. 

Corina is overtuigd van haar deelnemerskansen. ''Ik hang aan avontuur, of het nu strand is of sneeuw. Mij maak je niet zomaar gek.'' De docente Lichamelijke Opvoeding van de Steenspil uit Halsteren heeft al vaker moeilijke tijden doorstaan. Het afgelopen jaar zat ze met een burn-out thuis. ''Nu behoor ik tot de groep overlevers die sterker is dan ooit. Opgeven is simpelweg geen optie voor mij'', aldus Corina. 

Casting

Om deel te nemen aan Expeditie Robinson moeten kandidaten iedere week een filmpje van twee minuten insturen. Aan de hand van verschillende opdrachten leggen de avonturiers uit waarom zij de ultieme overlever zijn. Degenen die aan het einde van de week bovenaan staan, gaan door naar de casting. Vervolgens gaan 100 mensen daar de strijd met elkaar aan. Uiteindelijk zullen er slechts zeven van hen deelnemen aan het echte Robinson-avontuur. Corina heeft tot maandag 9 april de tijd om zoveel mogelijk stemmen te werven. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief