Afbeelding
Foto: Josien Mathlener

Muller (t)huis & tuin meer van deze tijd

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

SINT-MAARTENSDIJK – Na een intensieve ombouwperiode van enkele maanden opent bouwmarkt Muller (t)huis & tuin op het bedrijventerrein van Sint-Maartensdijk op zaterdag 31 maart opnieuw haar deuren. Het pand waarin de doe het zelf onderneming is gevestigd is in goede harmonie met de verhuurder van het gebouw gedeeltelijk (loods van het voormalige bouwbedrijf Muller-Franke) van de hand gedaan.

DOOR JOSIEN MATHLENER

Het team van bouwmarkt Muller (t)huis & tuin is in de tweede helft van januari gestart met het ombouwen van de doe het zelf onderneming. De bedrijfsleiding heeft er voor gekozen om dit tijdens de openingsuren en in de avonden te laten plaatsvinden zodat de klanten gewoon bij hun vertrouwde bouwmarkt terecht konden. "In de afgelopen periode hebben werknemers en vrienden ons vrijwillig bijgestaan bij de ombouwwerkzaamheden", aldus Ellen Muller. "Het bedrijfspand is qua oppervlakte te groot gebleken voor Muller (t)huis & tuin. Onze klanten liepen zich verloren tussen de breed uitgestalde schappen", licht Ellen toe. Nu het ombouwen van de bouwmarkt een feit is, telt het alsnog een ruime 1700 vierkante meter (inclusief zagerij en exclusief buitenterrein) aan oppervlakte. Voor het assortiment van Muller (t)huis & tuin heeft de grondige herindeling geen negatieve gevolgen. Ellen: "Het huidige assortiment blijft behouden, alleen de opstelling is meer compact en logischer ingedeeld. Meer van deze tijd en praktischer en overzichtelijker voor onze klanten. De gewenste artikelen zijn makkelijker te vinden dan voorheen. Alles wat met bijvoorbeeld het interieur te maken heeft, is bij elkaar gevoegd en hetgeen met installatie te maken heeft, is ook samengevoegd."

Openheid
In het frontdeel van Muller (t)huis & tuin is meer openheid gecreëerd door de schappen lager te houden. Nog een positief detail volgens Ellen is de gecentraliseerde in- en uitgang: "De entree is nu dichtbij de kassa- en servicebalie zodat klanten bij binnenkomst met vragen of retourartikelen direct terecht kunnen bij de altijd aanwezige kassamedewerker." Alle voltrokken ontwikkelingen zijn gericht op het behoud van de bouwmarkt. Het team van Muller (t)huis & tuin verwacht met de veranderingsimpuls te voldoen aan de vraag van haar klanten en ontvangt hen graag met open armen. "Alleen samen kunnen we de toekomst van de winkel veiligstellen", stelt Ellen. Wethouder Frank Hommel en performer Martin Hoevenaars openen in het paasweekend op zaterdag 31 maart om 8.00 uur 's ochtends gezamenlijk officieel de vernieuwde Muller (t)huis & tuin. Op donderdag 29 maart wordt in verband met de voorbereidingen voor de heropening de deuren om 17.00 uur gesloten.

Openingstijden
van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 8:30 tot 20.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Telefoon: 0166 667181.
Website: www.mullerthuisentuin.nl.
Email: info@mullerthuisentuin.nl.
Facebook: muller - thuis & tuin [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief