Afbeelding

Oktoberfest belooft een waar spektakel te worden

Algemeen

OUD-VOSSEMEER - Wie het hoogtepunt van de Duitse biercultuur een keer van dichtbij wil meemaken hoeft dit jaar niet naar onze oosterburen af te reizen. Dweilband de Lamsôôren organiseert op zaterdag 28 oktober het 3e Oktoberfest Oud-Vossemeer. Een doldwaze Duitse feestavond in op en top Duitse sferen!

"Na de twee voorgaande edities pakken we dit jaar nog groter uit", vertelt Niels Havermans namens de organisatie. "Een goed Oktoberfest bestaat uit de juiste mix van muziek, sfeer en gemütlichkeit. Dat bekend lange tafels, echte glazen pullen bier en de leukste muziek".

Het Oktoberfest in Oud-Vossemeer staat bekend om de mooie aankleding. De organisatie besteed veel aandacht aan het decor. Dorpshuis de Vossenkuil wordt helemaal omgebouwd tot een echte Duitse bierstube, er is bediening aan de lange biertafels en denkt de organisatie met heerlijke broodjes braadworst aan de inwendige mens. "Dit alles komt de sfeer ten goede", vertelt Havermans. "Samen met zo'n 300 verklede bezoekers maken we er samen een uniek feest van".

Voor de 3e editie van het Oktoberfest is het bekende duo De Alpen Zusjes geboekt, daarnaast zal Beierse kapel Die Edelweiss Buben en de DJ's van IncredEvent het publiek in Duitse sferen onderdompelen. Losse kaarten of tafelarrangementen zijn te koop via www.delamsooren.nl/oktoberfest/, bij Dorpshuis de Vossenkuil of via oktoberfest@delamsooren.nl

Het feest start om 20:30 uur en duurt tot 02:00 uur, toegang is 18+.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief