Afbeelding
Foto: Sabrina Polderman

Dieren-bloemenzaak uit Sint-Annaland gaat dicht

Door: Marijn Riemens algemeen

SINT-ANNALAND - Sabrina (34) en Jacky Polderman (35) uit Sint-Annaland openen op zaterdag 19 mei voor het laatst de deuren van bloemenhuis 't Blommetje en dierenspeciaalzaak Amigo. Na wikken en wegen heeft het echtpaar besloten om te stoppen met hun dieren-bloemenzaak. Trimsalon Doggy, dat ook in het pand gevestigd is, blijft wel bestaan.

''Al twee jaar lang liepen we te tobben of we met 't Blommetje en Amigo wilden doorgaan'', vertelt Sabrina. ''Toen we in 2005 onze drie winkels in een gezamenlijk pand opende, gingen we goed van start. Helaas merkten we vanaf 2017 een daling van de omzet. Het werd dan ook steeds moeilijker om te concurreren met grote ondernemers.'' Toen Jacky afgelopen januari een verzoek kreeg om als ZZP'er aan de slag te gaan, hakte het echtpaar de knoop door. Ze zijn blij met de beslissing die ze hebben gemaakt. ''Natuurlijk vinden Jacky en ik het jammer dat we moeten stoppen, maar we hebben wel de juiste beslissing genomen'', aldus Sabrina.

Uitverkoop

Dierenspeciaalzaak Amigo en bloemenhuis 't Blommetje zijn aankomend weekend voor het laatst open. De komende vier weekenden is er nog wel uitverkoop met oplopende kortingen. Trimsalon Doggy blijft onder leiding van Sabrina wel bestaan. ''Al zestien jaar knip, trim, was en föhn ik honden. Dat is wat ik het liefste doe. Bovendien is het niet concurrentiegevoelig. Daarom ga ik daar mee verder.'' 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief