Afbeelding
Foto: Frits Simons

Tholense Boys maakt zich op voor halve finale nacompetitie

Door: Marijn Riemens Sport en vereniging

THOLEN - V.V. Tholense Boys mag nog altijd dromen van promotie naar de 2e klasse E. Aanstaande zaterdag wacht in de nacompetitie de volgende horde voor de ploeg van trainer Erwin de Nijs. Om 14.30 uur nemen de geel-zwarten het in Dinteloord op tegen tweedeklasser Prinsenland.

In het eerste duel in de strijd om promotie rekende Tholense Boys eenvoudig af met VCK uit Koudekerke (3-0). Nu mag de ploeg zich dus gaan opmaken voor een wedstrijd tegen Prinsenland. Dat team versloeg afgelopen zaterdag NOAD'67 uit Sint-Philipsland en maakt dus nog steeds kans op lijfsbehoud in de 2e klasse. De ploeg die zaterdag als winnaar van het veld stapt, speelt een week later (16 juni) de finale van de nacompetitie tegen V.V. Zaamslag of Wieldrecht uit Dordrecht.

Nacompetitie

Het is niet de eerste keer dat Tholense Boys kans maakt op promotie via de nacompetitie. Al twaalf keer eerder ondernam de ploeg een poging om de derde klasse achter zich te laten. Vorig seizoen stonden de mannen van Erwin de Nijs ook op de drempel van promotie. Uiteindelijk was V.V. Oostkapelle toen te sterk voor de geel-zwarten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief