Foto: berry arends

Tweede Miles for Smiles een groot succes

THOLEN - Onze tweede editie van de Miles for Smiles was weer een zeer geslaagd event, vele smiles op alle gezichten van zowel bijrijdertjes als rijders.


De dag begon met een ontvangst met koffie, thee en fris met een Brabants worstenbroodje natuurlijk. Na een welkomstwoord werd er een mooie toer door het Brabantse en Zeeuwse landschap gereden met een ware helling erin waarde deelnemers naar beneden moesten, wel spannend voor de bijrijdertjes. Na terugkomst op de Boerderij stond de verrassing al klaar een ware frietkar voor alle aanwezige geheel verzorgt door onze sponsoren. Samen met een lekkere glaasjes fris waren de deelnemers al weer klaar voor de middag rit, deze ging over de Brabantsewal tussen de velden door waar de boer zijn sproei installatie had aangezet dus voor sommige een verfrissing.... Na terugkomst werd elke deelnemer nog getrakteerd op een ijsje en een goodie bag met veel lekkers en natuurlijk een foto in een lijstje met daarop de bijrijder met de 4×4 waar je de gehele dag bent meegereden. Kortom een geslaagde dag vol Smiles en positieve reacties. We hadden dit jaar zelfs rijders uit alle hoeken van Nederland en België, dank voor jullie deelname en positieve reacties. Verder een speciale dank aan Zorgboerderij Power to get up, alle sponsoren, het motor begeleiding team, alle vrijwilligers die ons hebben geholpen en onze parkeer begeleider.
Op de facebook pagina van Miles for Smiles van st4x4fun vind je alle foto’s terug van deze geslaagde 2e editie. Op naar de 3e editie op zondag 7 juli 2019. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

zelfstandig ondernemer!

Regio Miden Zeeland en Tholen

QESH Assistant

Kapelle-Biezelinge

Commercieel medewerker vastgoed

Roosendaal

Montage medewerker

Middelharnis

Timmerman

Middelharnis

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief