Samen aan de slag met de Nederlandse taal!
Samen aan de slag met de Nederlandse taal! (Foto: VluchtelingenWerk Nederland)

Taalmaatjes bieden weer ondersteuningsactiviteiten

THOLEN - Na de zomervakantie gaan er op verschillende locaties weer taalondersteuningsactiviteiten van start in de gemeente Tholen.


Zo is er vanaf 31 augustus iedere vrijdagmiddag een TaalTafel actief in het Atrium van het gemeentehuis van Tholen. Deze activiteit heeft als doel het verbeteren van de spreekvaardigheid. Vanaf donderdagavond 6 september start dan ook weer de één op één taalbegeleiding in het gemeentehuis.

Deelnemers moeten zich voor beide activiteiten aanmelden. Dat kan bij Loods 3 in Sint-Maartensdijk of bij Anna Zorgt in Sint-Annaland. Voor taalondersteuning kan je ook terecht bij Loods 3. Zij bieden één op één ondersteuning of in een klein groepje met gecertificeerde taalmaatjes. Diezelfde ondersteuning in de vorm van gecertificeerde taalcoaches is ook aanwezig bij Anna Zorgt in Sint-Annaland en bij de Bieb in de Buurt in de Vossekuil in Oud-Vossemeer. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

zelfstandig ondernemer!

Regio Miden Zeeland en Tholen

QESH Assistant

Kapelle-Biezelinge

Commercieel medewerker vastgoed

Roosendaal

Montage medewerker

Middelharnis

Timmerman

Middelharnis

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief