Spelers van Toneelvereniging Sint Joseph.
Spelers van Toneelvereniging Sint Joseph.

De laatste loodjes in de voorbereiding Jubileum Sint Joseph

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

OUD-VOSSEMEER - Een beetje vreemd en onwennig. Spelen in september. 's Avonds repeteren als je normaal gesproken lekker buiten in de tuin zit. Zo zegt bestuurslid en regisseur van de 100- jarige Toneelvereniging Sint Joseph in Oud Vossemeer, Eric van Hees. Maar dat geldt misschien ook wel voor onze trouwe bezoekers. We zijn in september 1918 opgericht. Dan moeten ons jubileum ook in september vieren. En vieren dat gaan we.

We zijn de afgelopen maanden met zijn allen weer heel druk bezig geweest een fantastisch jubileum op poten te krijgen. .Een toneelvoorstelling heeft een winters karakter. Zeker bij ons. Dat klopt. Maar wat is er mooier om een 100- jarig bestaan te combineren met een fantastische klucht. Wat dat is Een Ronje Balkon voor Meneer van Ray Cooney. Absoluut 1 van de beste stukken in dit genre, zo vertelt Eric. Snel, hilarisch en qua timing top. De mensen zullen weer getuige zijn van een echte Sint Joseph voorstelling. Dat weet ik zeker. 15 en 21 september gaat men een klucht in optima forma zien. Leuk vooral omdat er ook weer wat oud-gedienden mee doen. Precies zoals dat hoort in een jubileum.

Voorstellingen
We hebben bewust gekozen om de feestelijkheden in een kort tijdsbestek te houden. Zaterdag 15 en 21 september de voorstellingen. Zaterdag 22 september de feestelijke receptie, met 's avonds een echt knalfeest met de coverband "Stoot" Een zeer gerenommeerde Coverband en absoluut De kers op de taart noemt Eric dit.
De feestavond is vrij toegankelijk. Heel bijzonder. We willen ons van onze beste kant laten zien. We zullen proosten met iedereen die ons een warm hart toe draagt. Gemeenschappelijk. Daar draait het om.
Entreekaarten voor de voorstellingen zijn nog beschikbaar. We hopen dat de mensen in september de weg naar naar de Vossenkuil ook weten te vinden net als traditiegetrouw in januari.
De verkoopadressen zijn Maddie Geuze- Hoek 0166 -672667 en Eric van Hees 0166 -672375. Kaartverkoop kan ook via toneelstjoseph@zeelandnet.nl. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief