Martijn Fincke Fotografie

TMC Wonen is Zeeuws familiebedrijf van het jaar

GOES - TMC Wonen is Zeeuws familiebedrijf van het jaar. Het bedrijf werd zowel door de jury als het publiek uitgeroepen tot winnaar.


De prijs werd maandag uitgereikt in Theater de Mythe in Goes.

TMC Wonen versloeg de twee andere finalisten Geuze Transport en ITN Groep. Maandag stelden de familiebedrijven zich één voor één voor op het podium van het theater. Daarna ging de jury in overleg en werden de publieksstemmen geteld. TMC bleek overduidelijk winnaar.

Kinderen

De onderneming is in 1975 opgericht. Inmiddels zitten alle kinderen ook in het bedrijf met vestigingen in Kruiningen, Goes en Bergen op Zoom. Vooral de nieuwe generatie van TMC heeft zich ingezet om de award binnen te slepen. “TMC Wonen staat bekend als een goede werkgever met veel groeimogelijkheden”, liet de jury maandag weten. “Soms worden bepaalde functies anders opgetuigd en breder ingezet, zodat het voor mensen aantrekkelijk is om voor deze functies te gaan. Een terechte winnaar.”

HR-beleid

Zeeland Business organiseert de verkiezing van het familiebedrijf van het jaar.

Dit keer werkte het kantoor samen met Baker Tilly Berk, de Zeeuwse Rabobanken en Adriaanse van der Weel Advocaten. Het was de vijfde aflevering van de wedstrijd. Elk jaar is er een ander thema. De jury keek dit jaar vooral naar het HR-beleid van de deelnemers. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief