01-tholen-gemeentehuis-lp
01-tholen-gemeentehuis-lp

Tholen in verweer tegen 'suggestieve beschuldigingen'

THOLEN - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen heeft niet meegewerkt aan de doelen van een terroristische en criminele organisatie. Dat laat de gemeente in een persverklaring weten.


Afgelopen week is bij de Raad van State een zaak behandeld waarin de gemeente Tholen een rol speelt. De gemeente heeft op 13 april 2015 besloten een last onder dwangsom (boete) op te leggen aan mevrouw Bolijn vanwege de illegale bouwwerken op haar perceel aan de Campweg 3 in Sint Philipsland. Op 17 januari 2017 besloot de gemeente over te gaan tot invordering van de eerder opgelegde last onder dwangsom, maar tegen dat besluit is een procedure bij de rechtbank gestart. Inmiddels ligt de zaak bij de Raad van State.

"In de onderliggende stukken bij de rechtszaak worden verschillende aantijgingen naar buiten gebracht, gericht tegen het college van burgemeester en wethouders en de ambtelijke organisatie, waarin wordt gesteld dat onrechtmatige besluiten zijn genomen en mee is gewerkt aan de doelen van een terroristische en criminele organisatie. Deze beschuldigingen zijn suggestief van aard en hebben grote impact op alle betrokkenen", laat de gemeente weten. Het college neemt dan ook nadrukkelijk afstand van alle aantijgingen en bereidt in samenspraak met een advocatenkantoor juridische maatregelen voor. De Commissaris van de Koning in Zeeland is op de hoogte gesteld. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Diverse vacatures

Vlissingen

Diverse vacatures

regio Midden Zeeland

Monteur

Westkapelle

Helpdeskmedewerker

Ellemeet

Interieurverzorgster

Westkapelle

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief