De vijfjarige Emma moest voor controle naar het ziekenhuis
De vijfjarige Emma moest voor controle naar het ziekenhuis (Foto: EO)

Vijfjarige Emma uit Tholen verrast door K3

THOLEN - De vijfjarige Emma uit Tholen is in het ziekenhuis verrast met een bezoek van Hanne, Klaasje en Marthe (K3). Dat gebeurde in het kader van de eenmalige fondsenwervende tv-show 'Zet 'm op!', waarbij zieke kinderen werden verrast door de CliniClowns. Wat de kinderen echter niet wisten is dat één van de clowns hun idool is.


De vijfjarige Emma heeft nog maar twee halve nieren en is snel ziek, doordat er altijd infecties op de loer liggen. Ze heeft inmiddels al 43 infecties gehad en ligt dan ook regelmatig in het ziekenhuis. Emma is megafan van K3. Tijdens de tv-show 'Zet 'm op!' zie je dan ook dat Hanne, Klaasje, en Marthe de kleine meid verrassen als ze voor controle in het ziekenhuis is. 

Niet alleen K3 bracht een bezoekje aan een ziek kind, ook Rico Verhoeven, André van Duin, K3 en Pleun Bierbooms kropen in de huid van een CliniClown. De Evangelische Omroep en Stichting CliniClowns Nederland hebben de handen speciaal in elkaar geslagen om het belang van het werk van de CliniClowns te laten zien. De tv-show is op zaterdag 15 december vanaf 20.25 uur te zien op NPO1. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief