Tellen van collecte-opbrengst onder toeziend oog van diverse kinderen. FOTO SPEELTUINVERENIGING BUUTVRIJ
Tellen van collecte-opbrengst onder toeziend oog van diverse kinderen. FOTO SPEELTUINVERENIGING BUUTVRIJ Foto: Speeltuinvereniging Buutvrij

Mooie opbrengst collecteweek speeltuin Buutvrij

Sport en vereniging

THOLEN - In de week van 10 tot en met 15 december gingen 22 collectanten op pad voor speeltuinvereniging Buutvrij. Huis-aan-huis werd gecollecteerd om financiele middelen in te zamelen voor de realisatie van een grote speeltuin voor Tholen-stad.

Veel straten in Tholen-stad konden worden bezocht en tal van inwoners toonden blijk van waardering voor de inzet van vrijwilligers en hun enthousiasme over de komst van de speeltuin.

Kinderen houden toezicht

De collecte-opbrengst werd maandag 17 december onder toeziend oog van diverse kinderen, waaronder Lise-Lotte en Charlotte, geteld met een prachtig eindresultaat van maar liefst € 1.502,31. Het bestuur van de speeltuinvereniging wil alle collectanten bedanken voor de inzet en de inwoners van Tholen-stad bedanken voor de mooie opbrengst.

Tijdens het tellen van de collecte-opbrengst is met de aanwezige kinderen ook gesproken over de speeltoestellen die in de speeltuin moeten komen. De bestaande lijst met wensen werd verder aangevuld.

Vrijwilligers Nationale Buitenspeeldag

De speeltuinvereniging is nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die zich tijdens de Nationale Buitenspeeldag op 12 juni 2019 willen inzetten tijdens een groot speelfestijn in Tholen. Aanmelden kan via de website van de speeltuin, www.speeltuinbuutvrij.nl of via e-mailadres vrijwilligers@speeltuinbuutvrij.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief