Foto: GinoPress B.V.

Brandweer krijgt kat Pluisje niet uit de boom in Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Ondanks verwoede pogingen is het de brandweer van Tholen woensdagmiddag niet gelukt om een kat uit de boom te krijgen aan de Leguitsedijk in Oud-Vossemeer.


De brandweer heeft het beestje eerst proberen te bereiken met een ladder, maar dat lukte niet. Vervolgens heeft de brandweer het geprobeerd met een straal water, maar ook dat bood geen soelaas.

De kat, luisterend naar de naam Pluisje, was volgens zijn eigenaars al meer als een week vermist. De kat is waarschijnlijk geschrokken van het vuurwerk en gevlucht. Of Pluisje ook al een week in de boom aan de Leguitsedijk zit is niet duidelijk. Kinderen gingen op zoek naar de kat en hoorden in de buurt van een rij grote bomen gemiauw. Toen ze beter gingen kijken zagen ze Pluisje hoog in de boom zitten.

Het ter plaatse laten komen van een hoogwerker is voor de brandweer ook geen optie omdat de kat aan de zijde van een onverhard land zit. Hier kan de hoogwerker niet komen. De kinderen hebben nu eten bij de voet van de boom gelegd in de hoop dat Pluisje zo naar beneden komt. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

bezorger

wemeldinge

(leerling) bezorger

poortvliet

Kraanmachinist

Tholen

vakanatiewerk/bijbaantje

midden zeeland en tholen

medewerkers (m/v)

zoutelande

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief