Foto: Lowys Porquin

Basisscholen vieren massaal feest: Lowys Porquin Stichting bestaat 25 jaar

OUD-VOSSEMEER - De basisscholen en kinder- en peuteropvangcentra van de Lowys Porquin Stichting(LPS) vieren feest. Vandaag wordt op alle scholen en centra die binnen de stichting vallen het 25-jarig bestaan van de LPS gevierd. Dus ook op het Sint Antonius in Oud-Vossemeer.


Van workshops bakken en koken tot het maken van een hele circusvoorstelling. Hoe de 'verjaardag' van de LPS wordt gevierd, is op iedere school anders. Maar nergens zal het feestelijke jubileum van de stichting ongemerkt voorbij gaan, verzekert Bert Schluter. ""Alle scholen en opvangcentra hebben een speciale feestplanning vandaag. Maar wat ze precies gaan doen, daarin hebben we ze vrij gelaten. Er is slechts één eis, namelijk: de kinderen moeten voorop staan."

Het 25-jarig bestaan van de LPS wordt vandaag dus speciaal voor de kinderen gevierd. Later deze week zijn andere betrokkenen en het personeel aan de beurt. Vrijdagavond is er een feest voor het personeel, en ook wordt er nog een speciale borrel gehouden in Gertrudiskerk voor genodigden. 

De Lowys Porquin Stichting is de overkoepelende stichting van vele basisscholen, peuterspeelzalen en kinderopvangcentra in de regio Woensdrecht, Bergen op Zoom, Steenbergen en Tholen.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief