Foto: Gemeente Tholen

Zeeuws Compliment voor vrijwilligers van Sportdorp Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND - Gedeputeerde Jo-Annes de Bat heeft vrijdagmiddag een Zeeuws Compliment mogen uitreiken aan de vrijwilligers van Sportdorp Sint Philipsland. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de provincie Zeeland. 


Henny van Beelen en Ellen Fase mochten de prijs namens het Sportdorp in ontvangst nemen. Het Zeeuwse Compliment was overigens niet alleen voor het sportdorp in Sint Philipsland, maar ook voor de sportdorpen in Oostkapelle en Clinge. Volgens de gedeputeerde is het concept van een sportdorp een succesvol voorbeeld van hoe men de leefbaarheid in een dorp versterkt/behoudt en mensen in beweging krijgt.

Tijdens de receptie werden ook drie andere Zeeuwse Complimenten uitgereikt. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan personen of instanties die zich op een bijzondere manier voor Zeeland hebben ingezet. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Diverse vacatures

Vlissingen

Diverse vacatures

regio Midden Zeeland

Monteur

Westkapelle

Helpdeskmedewerker

Ellemeet

Interieurverzorgster

Westkapelle

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief