oud-papier
oud-papier

Oud papier voortaan op donderdag opgehaald

THOLEN - In verschillende kernen wordt vanaf februari het oud papier en karton voortaan op donderdag huis-aan-huis ingezameld.


In Sint Philipsland gaat het om de eerste donderdag van de maand. In Poortvliet de tweede donderdag van de maand, in Tholen de derde donderdag en in Sint-Annaland wordt vanaf februari iedere vierde donderdag van de maand het oud papier opgehaald. In Stavenisse wordt het oud papier iedere zes weken huis-aan-huis opgehaald. De eerste ophaaldag is hier donderdag 7 maart.

Natuurlijk zijn er wel uitzonderingen tijdens de feestdagen. I.v.m. pakjesavond wordt de ronde van 5 december in Sint Philipsland gereden op 10 december. In Sint-Annaland wordt in  verband met Tweede Kerstdag de ronde van 26 december gereden op 30 december. In Stavenisse zijne r twee uitzonderingen rondom Hemelvaartsdag en Tweede Kerstdag. "Alle ophaaldata zijn terug te vinden de persoonlijke afvalkalender die iedereen kan inzien op www. zrd.nl en ook in de Afvalkalender-app van de ZRD." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief