De jubilarissen Truus Pot en Sophie de Kerf
De jubilarissen Truus Pot en Sophie de Kerf (Foto: Bets Sturris)

Twee jubilarissen bij jaarvergadering Vrouwen van Nu

SINT-MAARTENSDIJK - Maandag 28 januari werd de jaarvergadering gehouden van de Vrouwen van Nu in verenigingsgebouw Haestinge. Bets Sturris opende de vergadering en hete iedereen van harte welkom. Ze was blij dat ondanks de slechte weersomstandigheden de opkomst groot was. Een bijzonder welkom voor Marian van den Bergen, die als nieuw lid aanwezig was.


Jammer genoeg moest de voorzitter ook melden dat er weer een paar leden om uiteenlopende redenen hun lidmaatschap hadden opgezegd. Er werd stilgestaan bij het overlijden van Janine Priem en de nog op jonge leeftijd overleden Anja Hage. De verslagen van zowel de jaarvergadering van 2018, als het jaarverslag en het financieel verslag was per e-mail doorgestuurd naar de leden en daar waren verder geen vragen over vanuit de leden.

De kascommissie had de kas gecontroleerd bij penningmeester Lenie van den Hoek en namens hun meldde Bap Hage dat deze prima in orde was bevonden. Vervolgens moest er een nieuw lid in de kascommissie worden gekozen omdat Bap afredend was. Jo Franke stelde zich beschikbaar voor de komende drie jaar. Ondanks de oproep dat het voltallig bestuur zijn functie beschikbaar stelde waren er geen gegadigden die zitting wilden nemen. Het bestuur blijft dus onveranderd. Bij de rondvraag die volgde waren ook geen vragen of op en aanmerkingen, dus kon er over worden gegaan naar het volgende punt.

40 jaar lid
De dames Truus Pot en Sophie de Kerf zijn dit jaar 40 jaar lid en werden vanwege dit heuglijk feit in de bloemetjes gezet. Ook Aly van Rossum die weer als vanouds heerlijke appeltaartkoek had gebakken kreeg als dank ook een boeket bloemen. Na de pauze werd de indeling in de zaal veranderd en zitjes gecreëerd van tien personen per tafel. Onder het genot van een drankje en een hapje werd het spreekwoordenspel gespeeld. Het was een gezellig gebeuren met af en toe hilarisch gelach vanwege de meest vreemde woordspelingen. De voorzitter sloot de vergadering af met een gedicht van Annie MG Schmidt waar iedereen wel iets van zichzelf herkende en wenste iedereen wel thuis. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief