Provincie Zeeland

Rien Koopman is hét gezicht van Zeeland

THOLEN - De Thoolse ondernemer, maar tevens Zeeuw, Rien Koopman is één van de twintig Gezichten van Zeeland. 


Han Polman, commissaris van de Koning, heeft deze week het startsein gegeven voor de provinciale verkiezingscampagne. Op dat moment werden dé gezichten van Zeeland onthuld. Het gaat om twintig mensen die allemaal bewust hebben gekozen voor Zeeland. Zij vertellen waarom deze provincie voor hen zo belangrijk is en waarom het ook belangrijk is om te gaan stemmen tijdens de verkiezingen. Rien Koopman is daarmee het enige 'gezicht' uit de gemeente Tholen. 

"Zeeland is een landje apart, met prachtige natuur en harstikke mooie bedrijven", stelt Koopman. "Dat moeten we in stand houden én wat meer laten zien. De provincie speelt daar een belangrijke rol in, dus stemmen heeft zeker zin. De kracht van Zeeland zit 'm in de rust, vind ik. Het is al even geleden dat ik als scheidsrechter in het betaald voetbal werkte, maar ik ga nog regelmatig naar grote wedstrijden. Als ik dan 50.000 man om me heen heb gehad, vind ik het elke keer weer fijn om terug thuis te zijn."

Bekijk alle gezichten op www.zeelandstemt.nl
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Lading controleur m/v

Rotterdam

Interieurverzorgster

\\\'s Gravenpolder

Mechanical engineer

Heinkenszand

Taalhuisvrijwilligers

Vlissingen

Timmerlieden

Middelburg

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief