Illusionist Victor Mids op zoek naar Thoolse voorouders

THOLEN - Illusionist Victor Middelkoop, beter bekend als Victor Mids van de tv-show Mindf*ck, gaat vanavond in het programma Verborgen Verleden op zoek naar zijn familiegeschiedenis.


Eerder werd al bekendgemaakt dat hij, net als BN'ers Karin Bloemen en Erik van Muiswinkel, voorouders heeft die in Tholen hebben gewoond. Voor het programma bracht hij dan ook een bezoek aan Tholen en dat is vanavond om 20.25 uur te zien op NPO2.

Victor Mids studeerde af als arts, maar later nam hij het drastische besluit om de medische wereld achter te laten en van illusionisme een carrière te maken. "Wat kan hij van zijn voorouders leren en kan hij zich in hen herkennen? Zijn er voorouders, die net als hij een radicale wending aan hun leven hebben gegeven?" Victor blijkt inderdaad niet de eerste te zijn die het lot in eigen handen neemt, al pakt dat besluit niet voor iedere voorouder even goed uit. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Diverse vacatures

Middelharnis

Monteur

Westkapelle

Supervisior housekeeping

Middelburg

Diverse vacatures

Regio Midden Zeeland

Diverse vacatures

Goes en Middelburg

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief