Foto:

Zwembad de Spetter zoekt vrijwilligers voor NLdoet

THOLEN - Zwembad de Spetter organiseert op zaterdag 16 maart, samen met zwembadraad Blijven Spetteren, een klusdag voor vrijwilligers. Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse actie van het Oranjefonds: NLDoet.


Vrijwilligers kunnen vanaf 's ochtends 08.30 uur terecht bij het zwembad voor een bakje koffie. Dan wordt ook meteen de werkverdeling bekendgemaakt. Uiteindelijk wordt doorgewerkt tot maximaal 14.00 uur. "Met zoveel mogelijk vrijwilligers (jong en oud) gaan we aan de slag om er voor te zorgen dat bij de opening op Koningsdag alles er weer spik en span uitziet", aldus de organisatie.

Goede sfeer

Deze vorm van burgerparticipatie draagt niet alleen bij aan het laag houden van de exploitatielasten, maar de afgelopen jaren bleek dat het ook érg gezellig kan zijn. In 2017 gingen 56 vrijwilligers aan de slag in het zwembad. In 2018 werd het bad gerenoveerd en was er dus geen NLdoet. "De sfeer is altijd opperbest en als 's middags het bad weer stralendblauw ligt te blinken gaat iedereen voldaan naar huis."

Klusjes

Dit jaar gaat het om klussen als schoonmaken, heggen knippen, onkruid wieden, kleedhokjes poetsen, containers uitspuiten en terrassen vegen. Voor de gratis lunch en het bolusbuffet wordt gezorgd door sponsoren. De eerste senioren, die in het seizoen elke ochtend baantjes trekken, hebben zich al aangemeld. "Maar BlijvenSpetteren hoopt dat weer zo'n veertig man (en vrouw) present zijn aan de Zoekweg."

Aanmelden kan via de website van NLdoet : www.nldoet.nl 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

bezorger

wemeldinge

(leerling) bezorger

poortvliet

Kraanmachinist

Tholen

vakanatiewerk/bijbaantje

midden zeeland en tholen

medewerkers (m/v)

zoutelande

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief