De prijsuitreiking van de jeugdvakwedstrijden 2019 Rayon Zuid/West.
De prijsuitreiking van de jeugdvakwedstrijden 2019 Rayon Zuid/West. (Foto: Rian van Oost)

Sander van Oost eerste op Jeugdvakwedstrijden

THOLEN - Sander van Oost uit Tholen heeft onlangs meegedaan aan de Jeugd Vakwedstrijden 2019 Rayon Zuid/West in de klasse Zelfstandig werkend broodbakker. Sander is hierbij eerste geworden en gaat nu door naar de Nederlandse Kampioenschappen.


Er waren 100 punten te winnen en Sander heeft 87 punten gescoord, om door te gaan naar de Nederlandse Kampioenschappen heb je 70 punten nodig. Sander heeft al maanden geoefend hiervoor dus daarom dit welverdiende resultaat. Hij heeft een super lekker desem bierbrood gemaakt, super mooie croissants, een heerlijk hartig broodje met kip en Indiase curry ragout,en een verse vruchtencarree.

Zelfstandig geproduceerd

Sander van Oost werkt bij zijn ouders André en Rian van Oost bij Ambachtsbakker van Oost in Tholen. Hij heeft deze producten zelf bedacht samen met hulp van zijn vader André van Oost, maar zelfstandig alleen geproduceerd.

Trots

André en Rian van Oost zijn super trots op Sander dat hij dit resultaat heeft behaald. We wensen Sander heel veel succes dinsdag 9 april op de Nederlandse Kampioenschappen! 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Bezorger kranten en/of folders

Vlissingen

Diverse vacatures

Domburg

Monteur

Tholen

Diverse vacatures

Goes en Middelburg

Diverse vacatures

regio Midden Zeeland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief