Een mooi plaatje van de storm maken was zondag niet makkelijk. Dat maakt deze foto van Ricardo Kievit duidelijk. FOTO RK FOROGRAFIE
Een mooi plaatje van de storm maken was zondag niet makkelijk. Dat maakt deze foto van Ricardo Kievit duidelijk. FOTO RK FOROGRAFIE (Ricardo Kievit/RK Fotografie)

Zeeland kiest (ook) een nieuw bestuur voor het waterschap

MIDDELBURG - Naast nieuwe Provinciale Staten kiest Zeeland woensdag ook een andere algemene vergadering van Waterschap Scheldestromen.


Er doen tien partijen mee aan deze verkiezingen. Het zijn dezelfde als vier jaar geleden.

Het waterschap heeft dertig zetels te verdelen. Zeven daarvan zijn er bestemd voor belangengroepen zoals ondernemers, boeren en natuurverenigingen. Voor de overige zetels zijn de partijen in de race, waaronder de bekende landelijke namen en de lokale Algemene Waterschapspartij, Water Natuurlijk, Partij voor Zeeland en Waterschapspartij Zeeuws-Vlaanderen.

Stembureaus

De stembureaus zijn woensdag open van 7.30 uur tot 21.00 uur. Het waterschap verwacht dat de eerste uitslagen rond 23.00 uur binnenkomen.

Verkiezingscafé 

Tussen 22.00 uur en 22.30 uur is iedereen welkom op de uitslagenavond in het kantoor van het waterschap aan de Kanaalweg in Middelburg. Meer informatie is te vinden op www.waterschapsverkiezingen.nl en www.scheldestromen.nl/verkiezingen.


  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief