Foto: Marcel van Leeuwen

Thoolse Annika voor even terug naar haar roots

THOLEN/BERGEN OP ZOOM - De 32-jarige Annika Boxhoorn uit Tholen reist heel Nederland door om op te treden met haar band Anemone, maar haar thuisbasis Tholen is ze nooit vergeten. Komende vrijdag speelt ze met haar band in het voorprogramma van The Animals (& Friends) in Gebouw-T in Bergen op Zoom en natuurlijk hoopt ze op veel support van haar vrienden en familie.


Al jaren timmert de Thoolse Annika aan de weg als zangeres en muzikant. Als puber was ze al veel bezig met muziek en tijdens haar studie was ze veel in Bergen op Zoom te vinden. "Mijn professionele carrière is in 2009 begonnen toen ik afstudeerde aan het conservatorium, maar daarvoor was ik ook al heel veel met muziek bezig. Toen ik puber was, was Bergen op Zoom een hele muzikale omgeving en daar is mijn muzikale ontwikkeling ook echt gestart", vertelt Boxhoorn. Zo won ze onder andere de muziekwedstrijd The Voice van het Centrum voor de Kunsten Bergen op Zoom. "Ik was altijd met vrienden muziek aan het maken en ik deed met allerlei wedstrijdjes mee." Dat ze nu voor even weer terug is op de plek waar het allemaal begon, is dan ook erg leuk.

"Er zijn nog kaarten beschikbaar." Kijk voor meer informatie op www.gebouw-t.nl/evenementen/the-animals-friends/ 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Haarstyliste

Goes

bezorger

zoutelande

vakanatiewerk/bijbaantje

midden zeeland en tholen

bezorger

wemeldinge

Bezorger kranten en/of folders

Regio Zeeland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief