Foto: Remko Vermunt

Kinderen openen Koningsspelen met Pasapas

OUD-VOSSEMEER - Het was vrijdagochtend nog best koud op de voetbalvelden van VV Vosmeer, maar dat mocht de pret niet drukken. Zo'n 220 kinderen en nog eens minstens vijftig vrijwilligers waren druk in de weer voor de nieuwe editie van de Koningsspelen. De gehele ochtend stond in het teken van allerlei spelletjes voor zowel de onderbouw als de bovenbouw.


De Koningsspelen in Oud-Vossemeer werden georganiseerd door de drie basisscholen: De Anthonius, De Ark en Die Heenetrecht. Gezamenlijk zijn zij al maanden bezig om de Koningsspelen in goede banen te leiden en het resultaat mocht er vrijdagochtend wezen. De 220 kinderen van de drie basisscholen kwamen om 09.45 uur naar de voetbalvelden van VV Vosmeer en gelukkig troffen ze goed weer. Het was koud, maar wel droog en daarom konden de activiteiten gezamenlijk plaatsvinden. "Als het had geregend, dan hadden we de Koningsspelen niet gezamenlijk kunnen vieren", stelt de organisatie. Om de kinderen meteen op te warmen, werden de Koningsspelen geopend met het dansen van de Pasapas. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief