Fotowedstrijd.
Fotowedstrijd. (Foto: )

Wie maakt de mooiste foto van Tholen?

THOLEN - De gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend organiseren dit jaar gezamenlijk een fotowedstrijd onder de naam: "Beleef het in Tholen". Alle inwoners worden uitgenodigd om hun mooiste foto's van de gemeente in te sturen. De makers van de beste drie foto's krijgen een VVV-waardebon. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto.


"In Tholen valt er van alles te beleven. Hierbij kunt u denken aan jaarmarkten, braderieën, fietstochten, sportfestiviteiten maar ook wandelen, fietsen, terrasbezoek en een hapje eten", stelt de organisatie van de fotowedstrijd. "Kortom allerlei situaties waarbij mensen genieten op Tholen. Foto's van het prachtige landschap van onze gemeente zijn natuurlijk ook van harte welkom. Dit kunnen foto's zijn van alle seizoenen."

Prijzen

Degene die uiteindelijk door de jury gekozen wordt als winnaar ontvangt een VVV-waardebon van 75 euro. De nummer twee krijgt een bon van vijftig euro en de nummer drie een bon van 25 euro. Daarnaast komen de drie mooiste foto's op de voorkant van de gemeentegids te staan. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto: een dinerbon ter waarde van 75 euro in een lokaal restaurant.

Meedoen?
Foto's kunnen aangeleverd worden tot 12 juni 2019 via de website van de gemeente www.tholen.nl. Zie hier ook de voorwaarden. De winnende foto's worden omstreeks juli bekend gemaakt. Vragen of problemen met het verzenden van de foto's via het formulier stuur een e-mail naar communicatie@tholen.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief