Tholen heeft haar eigen toeristische informatiepunten

  algemeen

THOLEN - Heerlijk een dagje of zelfs een paar daagjes uit in de gemeente Tholen. Er is volop te doen, maar waar begin je? Bij een Toeristisch Informatiepunt! Wethouder Frank Hommel opende dinsdag het punt bij Bowling de Thoolse Brug. De andere twee locaties zijn te Chaletpark de Krabbenkreek/Brasserie de Deubraek in Stalland en in Sint-Maartensdijk bij Wegwijs Lokaal.


Bij deze punten kunnen bezoekers en inwoners informatie krijgen over bezienswaardigheden en activiteiten op Tholen. De informatiepunten zijn weloverwogen geplaatst, want ze bevinden zich bij een drietal recreatieondernemers die een training gastheerschap volgden. Dit in navolging van de VVV die in 2018 haar deuren sloot. "De drie informatiepunten hanteren ruime openingstijden, zijn goed toegankelijk voor bezoekers en ingericht met narrowcasting of een touchscreen", aldus de gemeente.

Gastheerschap

De Thoolse Bowling is naast toeristisch informatiepunt ook folderdistributiepunt. "Dit houdt in dat Thoolse recreatieondernemers hier hun eigen folders kunnen brengen en die van anderen kunnen halen, om deze vervolgens weer aan hun gasten uit te delen. Zo zijn alle ondernemers zo goed mogelijk geïnformeerd over alles wat er op Tholen te beleven en kunnen zij gasten naar elkaar doorverwijzen", zegt de gemeente Tholen. Het is de bedoeling het aantal informatiepunten in de toekomst verder uit te breiden. Dit wordt in samenwerking met de Stichting Tholen Beter Bekend en de gastheren verder vormgegeven.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief