Collectebus Alzheimer Nederland. FOTO ALZHEIMER NEDERLAND
Collectebus Alzheimer Nederland. FOTO ALZHEIMER NEDERLAND Foto: Alzheimer Nederland

Coördinator gezocht voor Alzheimer-collecte

Sport en vereniging

THOLEN - 1 op de 5 mensen krijgt de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Voor vrouwen is dat zelfs 1 op de 3. U kent vast in uw omgeving iemand die ermee te maken heeft.

Op Tholen moest de coördinator onverwacht opzeggen, tot haar spijt. Nu zoeken we iemand die – de al aanwezige – collectanten van een collectebus wil voorzien voor de collecteweek en deze weer wil innen en afstorten na de collecteweek. Wilt u helpen zodat de collecte door mag gaan?

Alzheimer Nederland biedt hulp en informatie en komt op voor de belangen van mensen met dementie en hun naasten. Daarnaast investeren we in onderzoek voor betere zorg en vooral ook om dementie te kunnen behandelen of voorkomen. Want wij willen een toekomst zonder dementie. U ook? Help dan mee als collectant van Alzheimer Nederland!

Vorig jaar brachten we in Nederland ruim 1,9 miljoen euro bij elkaar. Helpt u mee om dit jaar minstens zoveel op te halen voor een toekomst zonder dementie? De collecte is van 4 tot 9 november 2019. Aanmelden kan bij Martine Riske 06-57590349 of mail m.riske@alzheimer-nederland.nl Meer informatie? www.alzheimer-nederland.nl/collecte.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief