Vakantie? Lezen!
Vakantie? Lezen!

Kringloopwinkel OverThollig

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

THOLEN - Vakanties zijn vooral bedoeld voor ontspanning, ver weg of thuis. Het lezen van een inspirerend (christelijk) boek is daarbij een uitstekende manier. Een goed vakantieboek zet ook een goede basis voor het nieuwe seizoen.

In plaats van uren staren naar een tablet, kiezen mensen toch liever een boek wat vergezichten opent, structureert, wat prikkelt en gedachten verzet. Een goed boek lezen, dat is pas vakantie.... Ons advies is voor de vakantie om tenminste één inspirerend boek mee te nemen en één ontspannend boek. Op de boekenafdeling van kringloopwinkel OverThollig staat een grote sortering theologische boeken, romans, naslagwerken en kinderboeken. Kom kijken, kiezen en…lezen!

Actie

Elke maand is er een speciale actie in de winkel. In juli 25% korting op alle ledikanten, matrassen en lattenbodems. Ook op de kledingafdeling is de uitverkoop van zomerkleding, schoenen en accessoires begonnen. Op alle artikelen 25% korting.

Inleveren goederen

Tijdens de openingstijden kunnen naast overtollige goederen ook oud ijzer, koper en metalen ingeleverd worden. Oude kleding, schoenen, textiel en PC's worden ingezameld en gerecycled.

Openingstijden

Elke woensdag van 09.00 tot 11.30 uur

Elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur

Elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur

Zaterdag 27 juli is de winkel open van 09.30-12.30 uur

Van maandag 29 juli tot en met vrijdag 9 augustus is de winkel gesloten.

Contact

Voor informatie en aanbieding van goederen kan contact opgenomen worden met 06-25308234. Graag tot ziens in onze winkel aan de Postweg 3c, Tholen. www.kringloopwinkeltholen.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief