Afbeelding
Foto: Gert-Jan Aret

Winnaars fotowedstrijd: De mooiste plaatjes van Tholen

Door: Stefanie de Beer Algemeen

THOLEN - Gert-Jan Aret is de winnaar geworden van de fotowedstrijd van de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend. Zijn foto kreeg de meeste stemmen. Ook David Oudesluijs, Jacoba van de Burgt en Gerda Teirbroodt hebben hoge ogen gegooid. De foto's komen op de omslag van de gemeentegids 2019-2020. Het thema van deze fotowedstrijd was 'Beleven'.

Stoomgemaal

Gert-Jan Aret maakte een prachtige foto met een drone van het Stoomgemaal nabij Poortvliet. Het leverde hem maar liefst 365 stemmen op en dat maakte hem de winnaar van de wedstrijd.

Stinkgat

David Oudesluijs eindigde op de tweede plaats. Hij maakte een bijzondere foto gemaakt van het natuurgebied Stinkgat, Krabbebeek nabij Oud-Vossemeer. Deze foto heeft op Facebook 285 stemmen gekregen.

Steenlopertjes

De foto van Jacoba van de Burgt krijgt de derde prijs. Zij fotografeerde Steenlopertjes in 'De Noord' aan de Oosterschelde nabij Sint-Maartensdijk. Deze foto kreeg op Facebook 120 stemmen.

Ringsteken

Een foto van Gerda Teirbroodt is uitgekozen als mooiste belevingsfoto. Zij maakte een spannende actiefoto van een man op een paard tijdens het ringsteken op Koningsdag in Tholen.

Omslag

"De winnende foto's worden op de omslag van de nieuwe gemeentegids geplaatst. De overige foto's die tot de stemmingsronde op Facebook zijn gekomen, krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids. Ook de mooiste belevingsfoto is terug te vinden in de gemeentegids. De nieuwe gemeentegids komt in september uit. De foto's worden ook gebruikt voor promotiedoeleinden van Stichting Tholen Beter Bekend", aldus de gemeente. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief