Sopraan Willy Nap speelt op het Stadhuisconcert.
Sopraan Willy Nap speelt op het Stadhuisconcert. Foto: W. Nap

Stadhuisconcert Tholen met Colors of the Wind

Sport en vereniging

THOLEN - Het laatste Stadhuisconcert van de Stichting Anthonie Keldermans Concerten in dit zomerseizoen zal zaterdag 31 augustus worden gegeven door sopraan Willy Nap en pianist Peter Verhoogt.

Zij zullen de serie op z'n Amerikaans afsluiten met o.a. muziek uit Porgy and Bess van George Gershwin en uit Westside Story van Leonard Bernstein. Peter Verhoogt zal eveneens soleren in een selectie uit The Sound of Music.
Willy Nap studeerde zang aan het Utrechts Conservatorium en eveneens tv-presentatie aan de Media Academie te Hilversum. Tevens is zij schoolmusicus. Zij is een veelzijdige artieste die zich begeeft op concert- en theaterpodia in Nederland en Vlaanderen. Zij nam twee solo CD's op. Willy Nap is eveneens actief als zangdocente in Parnassos in Utrecht. Peter Verhoogt studeerde aan het Conservatorium van Utrecht en Muziekwetenschap aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hij is werkzaam als dirigent-organist aan de Willibrordkerk te Bodegraven, en werkte mee aan de tv uitzendingen van het Media Pastoraat. Als pianist is hij verbonden aan de Vrije School te Zeist waar hij als begeleider van de euritmie-lessen fungeert.
Aanvang 15.30 uur. Aansluitend bespeelt David van der Vlies het carillon van het Stadhuistorentje waar de concertbezoekers in de verstilde Stadhuistuin naar kunnen luisteren.

Avondconcerten
De reeks Avondconcerten van de Stichting Anthonie Keldermans Concerten start in het concertseizoen 2019/2020 op zaterdag 16 november met een optreden van het vermaarde Brisk Recorder Quartet.
In de serie is eveneens vocaal ensemble Quink opgenomen dat een Kerstconcert zal verzorgen. Daarnaast zullen gitarist Izhar Elias en pianist Florian Verweij concerten. Het Viride Kwartet completeert de Avondconcerten.
Info: www.keldermansconcerten.nl 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief