Afbeelding

Open dagen bij keukenspecialist Cuisine d’Oc

Bedrijvig Nieuws

SINT PHILIPSLAND – Waar je gewoonlijk op afspraak de keukenshowroom van Cuisine d'Oc kunt bezichtigen, kunt u nu op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei tijdens de Open Dagen vrij binnen lopen om de showroomkeukens te bewonderen. Henk Geluk van Cuisine d'Oc presenteert u de nieuwste showroomkeuken. Ook kunt u de nieuwe keukenfronten en andere gerelateerde producten en materialen bezichtigen.

DOOR JOSIEN MATHLENER

Cuisine d'Oc is gespecialiseerd in het opknappen en renoveren van bestaande keukens. "Dat houdt in dat de keuken in de basis blijft bestaan, maar dat bijvoorbeeld het aanrechtblad en de fronten worden vernieuwd", licht Henk Geluk toe. De eigenaar van Cuisine d'Oc geniet ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche en timmert sinds vier jaar als deskundig zelfstandig ondernemer aan de weg. "Velen zijn er niet van op de hoogte dat je in plaats van een nieuwe keuken ook kunt kiezen voor keukenrenovatie. Gemiddeld scheelt het zo'n 50 procent in kosten ten aanzien van een nieuwe keukenopstelling. Dit kan afhankelijk van de persoonlijke wensen variëren." Cuisine d'Oc kan elke type en merk keuken voor u van de door u gewenste uitstraling voorzien. "Alles is op maat leverbaar. We zijn zeer flexibel en dat is in de keukenbranche nog redelijk uniek te noemen." Wie meer wil dan alleen renovatie van de keukenopstelling, kan bij Cuisine d'Oc ook terecht voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van vloer- en wandtegelwerk. "We voorzien in een verscheidenheid aan achterwandproducten waaronder de luxe aluminium achterwanden van BokMerk. Dit betreffen achterwanden van drie millimeter dik aluminium met een vlek-, hitte- en krasbestendige poedercoating in elke gewenste kleur. Deze achterwanden zijn ook geschikt voor achter het fornuis en kunnen indien gewenst over bestaand tegelwerk worden aangebracht of dit nu egaal is of ongelijk van structuur."

Nieuwe keukens Naast het renoveren van bestaande keukens, levert Cuisine d'Oc tevens compleet nieuwe keukens met alles op het gebied van gebruikscomfort, accessoires en (inbouw)apparatuur en industrieel/landelijk meubilair. Bestaande klanten, potentiële nieuwe klanten en overige belangstellenden kunnen op vrijdag 26 mei van 10:00 tot 21.00 uur van harte welkom en op zaterdag 27 mei van 10:00 tot 17:00 uur bij de keukenshowroom onder het genot van een grote keuze uit smakelijke hapjes en drankjes informatie inwinnen over alle mogelijkheden. De keukenshowroom van Cuisine d'Oc is gevestigd aan de Industrieweg 4A op het industrieterrein te Sint Philipsland. De entree van Cuisine d'Oc is om de hoek aan de Handelsweg. Indien de feestelijke en sfeervolle Open Dagen succesvol verlopen komt er een jaarlijks vervolg. Opnieuw staat er een presentatie van een gloednieuwe keukenopstelling op de agenda. Deze keuken is voorzien van interessante toepassingen en apparatuur. Voor kinderen is er een speelhoek aanwezig. Telefoon: 0167 572979, Mobiel: 06 40411900, Email: info@cuisinedoc.nl, website: www.cuisinedoc.nl

Cuisine d'Oc, Zijpestraat 18, 4675 CV Sint Philipsland

Henk en Nellie geluk van Cuisine d'Oc.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief