Logo internetbode.nl/tholen

Vakman uit Scherpenisse bij Sjerk Slagmolen

  Bedrijvig Nieuws

SCHERPENISSE - Als het gaat om het vakkundig leggen van harde of zachte vloerbekleding dan is Anco Rijstenbil uit Scherpenisse daarin de aangewezen vakman. De specialist is sinds eind 2016 werkzaam bij Sjerk Slagmolen Wooninrichters in Bergen op Zoom.


Slagmolen is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van stoffering van tapijten en pvc vloeren. Toch heeft Slagmolen veel kennis en ervaring in huis met een aantal oude werknemers van voorheen Ben de Graaff Tapijt. Momenteel zijn de pvc vloeren een graag gezien vloerproduct vanwege de optimale warmte die het door laat bij vloerverwarming en het gedempte contactgeluid. Ook zijn deze vloeren goed bestand tegen vocht en zijn niet van echt hout of steen te onderscheiden. PVC vloeren in allerlei vormen van klassiek tot design met patronen daarin verwerkt is een specialisme van Sjek Slagmolen Wooninrichters.

Passie en kennis Met de passie en de kennis voor het vak van Anco Rijstenbil kan men ervan uitgaan dat iedere vloer vakkundig wordt gelegd. Wat ook zeker behoort tot het specialisme van Sjerk Slagmolen is het bekleden van trappen met tapijten of andere vloerbedekking soorten. Veel van deze producten zijn op voorraad in de showroom van zeker 1000 m2 in Bergen op Zoom aan de Rooseveltlaan 72-78.

Sjerk Slagmolen Wooninrichters, Rooseveltlaan 72-78, 4624 DB Bergen op Zoom<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief