Afbeelding

Brasserie De Zeester opent winterterras

Bedrijvig Nieuws

SCHERPENISSE – De jubilerende Brasserie De Zeester op de punt van Gorishoek viert haar vijfde verjaardag met de ingebruikname van een nieuw winterterras en bredere openingstijden. De gasten van De Zeester kunnen zodoende nog vaker genieten van een heerlijke lunch of diner en het prachtige uitzicht op het grootste nationaal park van Nederland. De brasserie grenst namelijk direct aan het Nationaal park Oosterschelde.

In een oogopslag valt op dat het nieuwe winterterras van Brasserie De Zeester de uitstraling heeft van een sfeervol ingerichte serre. Het 42 vierkante meter tellende winterterras biedt ruimte aan minstens 30 gasten. Terwijl buiten de winterkou snijdt, is het op het terras heerlijk nestelen op de met vachten gedecoreerde comfortabele banken. Wie aanschuift voor een glaasje, lunch of diner aan een van de tafels, heeft uitzicht op de bewegingen van het zilte Oosterscheldewater. Bij helder weer kun je zelfs genieten van de contouren van Antwerpen en de Zeelandbrug. "Het winterterras heeft een seizoen verlengend effect. Je kunt nu in alle seizoenen bij ons van het buitenleven genieten. In de zomerperiode hanteren we alleen de overkapping en in de winterperiode het gesloten transparante winterterras", lichten Maikel Goudzwaard en Iris Krijnen toe. Het koppel zorgt voor een goede stroomlijning in De Zeester wanneer eigenaren Hans en Jenny Goudzwaard externe verplichtingen hebben. De terrasverwarmers dragen bij aan de behaaglijke en huiselijke sfeer op het winterterras. "Op ons winterterras beleef je het buitenleven met alle gemakken en comfort van binnen", stelt Iris. "En onder het genot van warme chocolademelk en onze gerenommeerde huisgemaakte appeltaart is het verblijf op het winterterras helemaal een prettige en smakelijke ervaring."

Lustrumviering De Zeester genoot afgelopen weekend van haar lustrumviering. In een periode van vijf jaar groeide ze uit van een gestagneerde etablissement naar een volwassen horecaonderneming. De Zeester bevindt zich in de bloei van haar bestaan. "We beschikken over een leuk, jong en betrokken team, dat zich een grote gezellige familie noemt. Die positieve instelling uit zich ook naar de gasten", stelt Maikel. De kaart van de brasserie heeft een bourgondische inslag met zowel vlees- als visgerechten op het menu. De horecagelegenheid is een ontmoetingspunt bij uitstek en leent zich prima voor vergaderingen, bedrijfs- en familiegelegenheden. Met de ingebruikname van het winterterras is de capaciteit breder geworden. De samenwerking met Uitjeinjouwstad.nl en Escaperoom De Duikschool maakt dat een gezellig diner ineens kan omschakelen naar een moorddiner of je zit plots met je gezelschap achter slot en grendel waar je via het oplossen van raadsels, aanwijzingen en gebundelde krachten binnen het uur uit moet zien te komen. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op de website van De Zeester. Openingstijden: van woensdag tot en met vrijdag geopend vanaf 12.00 uur, zaterdag en zondag geopend vanaf 11.00 uur. Website: www.brasserie-dezeester.nl. Telefoon: 0166 667474. Email: info@brasserie-dezeester.nl

Brasserie De Zeester, Gorishoeksedijk 35, 4695 PJ Scherpenisse

BIJDRAGE JOSIEN MATHLENER



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief