Logo internetbode.nl/tholen

Overdracht voor Muller (t)huis & tuin

  Bedrijvig Nieuws

SINT-MAARTENSDIJK – Na jaren aan het roer te hebben gestaan, draagt Claudia Muller de bouw- en woonwarenwinkel Muller (t)huis & tuin over aan haar neef Ronald Muller en diens echtgenote Ellen. Het familiebedrijf zal onder leiding van Ellen Muller enigszins van koers veranderen om nog beter te beantwoorden aan de vraag van particuliere doe het zelvers en het bedrijfsleven.

Lange tijd was Claudia Muller het vaste gezicht van Muller (t)huis & tuin. Werkzaamheden op het gebied van woonadvisering en interieurstyling maakte dat zij ging nadenken over waar ze precies in de bouwmarktsector wilde staan. "Hoe kan ik me optimaal in de doe het zelf branche bewegen en al die andere dingen ernaast blijven doen? Je kunt maar een ding echt goed doen en Muller (t)huis & tuin vraagt nu eenmaal veel aandacht", licht Claudia haar overdrachtsbesluit toe. "Me toewijden aan beide ondernemingen is teveel van het goede." De oplossing voor het dilemma kwam van Ellen Muller. Zij bekleedt al jaren een leidinggevende functie in het bedrijfsleven. "Ronald en ik droegen het voor om Muller (t)huis & tuin over te nemen. Claudia kan haar aandacht dan optimaal op haar andere bedrijfsactiviteiten richten." Rinus Muller, die in 1972 de bouwmarktonderneming oprichtte en er 42 jaar actief was, gaat zijn functie als directeur nu ook naast zich neerleggen. Ronald blijft zich concentreren op zijn bedrijf Muller & Muller Timmerfabriek BV in Sint-Maartensdijk. Ellen neemt het roer over van Claudia. In de praktijk houdt dit in dat Ellen het vertrouwde gezicht wordt van Muller (t)huis & tuin. Claudia blijft intern aanwezig, zodat de drie expertises waarover de Mullers beschikken waar mogelijk samen kunnen worden gebracht. "In de basis functioneren we onafhankelijk van elkaar. We kunnen echter ook samenwerken en elkaar aanvullen. In dat geval zijn we bijvoorbeeld in staat een woning te bouwen en aan te kleden."

Fundament Met Ellen aan het roer meent Claudia dat de juiste vrouw op de juist plek staat om sturing te geven aan Muller (t)huis & tuin. "Er is een fundament gelegd voor een goede toekomst. Wat me ook goed doet, is dat het familiebedrijf binnen de familie blijft." Inmiddels is Muller (t)huis & tuin uitgebreid met een breed assortiment diervoeding en dierbenodigdheden van Jumper de Diersuper. "Een bewuste keuze waarmee we onze dierbenodigdhedenassortiment optimaliseren en beantwoorden aan de vraag uit de gemeenschap. Ook andere productgroepen worden onder de loep genomen en nog beter afgestemd op de wensen van onze klanten." Om opnieuw een professionaliseringsslag te maken, volgt binnenkort een grote uitverkoop met kortingen van 20 tot wel 70 procent. "Onze doelstelling is om vervolgens te verbouwen zodat we met onze assortimentswijziging ook het bedrijfsleven beter tegemoet kunnen komen."

Voor informatie en contact met Muller (t)huis & tuin: Website: www.mullerthuisentuin.nl. Telefoon: 0166 667181. Email: info@mullerthuisentuin.nl.

BIJDRAGE JOSIEN MATHLENER<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432894961138-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

(Leerling) Verzorgende

regio Zeeland

Productie medewerker

Etten-Leur

Elektromonteurs

’s-Heerenhoek

Software Engineer

’s-Heerenhoek

Diverse vacatures

Bergen op Zoom

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief