Afbeelding

Abeo Uitvaartzorg biedt betrokken ondersteuning bij elke uitvaart

Bedrijvig Nieuws

THOLEN - Wanneer een dierbare is heengegaan, is het laatste waar u aan wilt denken: wat moet er allemaal geregeld worden? Uitvaartverzorger Wim Visser van Abeo Uitvaartzorg uit Tholen biedt op betrokken en professionele wijze ondersteuning bij  vormgeving van de uitvaart. Terwijl Wim met aandacht, gevoel en in samenspraak de  zorg rond de begrafenis of crematie verzorgt, kunt u zich richten op de verwerking van uw verlies.

Uitvaartverzorger Wim Visser uit Tholen is sinds 2005 actief in de uitvaartbranche. Vanaf 2010 geschiedde dat op franchisebasis. Begin december 2014 richtte Wim zijn eigen kleinschalige en neutrale uitvaartonderneming Abeo Uitvaartzorg op. De uitvaartverzorger was echter genoodzaakt om in het kader van een concurrentiebeding een jaar lang de verzorging van uitvaarten in Zeeland te staken en vestigde zijn aandacht op West-Brabant en Zuid-Holland. Sinds 1 december 2015 mogen ook nabestaanden in Zeeland weer een beroep doen op de Thoolse uitvaartverzorger. De naam Abeo staat voor het Latijnse Abire, wat heengaan, vertrekken of overgaan inhoudt. Het ontvallen van een dierbare kan met veel emoties gepaard gaan. Abeo Uitvaartzorg biedt persoonlijke, empathische begeleiding met oog voor de wensen van de overledene en de nabestaanden. "Bij het verzorgen en begeleiden van een uitvaart gebruik ik mijn hoofd, hart en handen. Je staat families bij gedurende een emotioneel proces. Aandacht voor zowel de volwassenen als de kinderen is daarbij van groot belang. Een waardig en positief beschouwd afscheid draagt bij aan de algehele rouwverwerking." Zodoende is er altijd sprake van nazorg en een voldoeningsanalyse onder nabestaanden.

Dienstverlening De kleinschaligheid, efficiënte organisatie en lage bedrijfskosten maken het voor Abeo Uitvaartzorg mogelijk om kwalitatief een zeer goede dienstverlening te bieden tegen meer dan acceptabele tarieven, ongeacht waar en of iemand verzekerd is. Nabestaanden komen daarbij naderhand niet voor onvoorziene bijkomende kosten te staan. "Transparantie, professionaliteit, flexibiliteit en duidelijk communiceren met de familie zijn vaste begrippen voor Abeo Uitvaartzorg. De familie moet zich begrepen voelen, maar ook overtuigd zijn dat de uitvaart in goede handen is. Dat geeft rust", aldus Wim. "Op het gebied van uitvaartverzorging is er veel mogelijk en bespreekbaar. En bij een low budget uitvaart mag je van ons evenveel respect en optimale ondersteuning verwachten als bij een meer uitgebreide uitvaartplechtigheid." De uitvaartverzorger attendeert er op, dat het zorgen kan voorkomen indien men zich eerder bij leven al oriënteert op het onvermijdelijke. "Abeo Uitvaartzorg voorziet indien gewenst van advies en vrijblijvende offertes." Altijd bereikbaar : 06 39839896. Email: info@abeo-uitvaartzorg.nl. Website: www.abeo-uitvaartzorg.nl. Facebook: abeo.uitvaartzorg. Twitter: @abeo_uitvaart

Abeo Uitvaartzorg, Oesterstraat 41, 4691 KV Tholen

BIJDRAGE JOSIEN MATHLENER - FOTO ABEO UITVAARTZORG



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief