Ties Mellema zou een van de hoofdrolspelers van het concert zijn.
Ties Mellema zou een van de hoofdrolspelers van het concert zijn. (Foto: Marco Borggreve)

Benefietconcert Roots tot nader order uitgesteld

  Cultuur

THOLEN - De geplande saxofoon en improvisatie workshops van zaterdag 25 mei in Tholen gaan niet door, evenals het benefietconcert in de avond. Samen met de drie muzikale hoofdgasten wordt gekeken of dit op een later tijdstip opnieuw kan worden geprogrammeerd.


Mede door de zeer slechte resultaten tijdens de voorverkoop heeft de organisatie besloten niet het risico van een financieel debacle te willen lopen. Een belangrijk deel van het concert was geld ophalen voor een goed doel en niet om er geld op toe te moeten leggen. Het concert was groots opgezet, voor een breed publiek en met een feestelijke karakter. 

De organisatie gist naar dé reden waarom het concert in aanloop naar zaterdag onvoldoende belangstelling heeft mogen ontvangen. Het is eerder een samenloop van allerlei factoren. Samen met Ties Mellema, Maurits en Martin Fondse wordt gezocht naar een ander tijdstip en wordt daarbij de ruimte gecreëerd om het concept verder te versterken en misschien nog breder op te zetten.

Ook de belangstelling voor de workshops saxofoon en improvisatie was minimaal. Er is nog geen concrete nieuwe datum gepland, eerst moet alles rondom 25 mei worden afgewikkeld. Sponsoren worden gevraagd of het mogelijk is om hun toezeggingen op een later tijdstip te mogen verzilveren.

Wie een kaartje online heeft gekocht en afgerekend, krijgt het geld binnenkort automatisch teruggestort. Wie een toegangsbewijs heeft gekocht bij een van de voorverkoopadressen kan daar het geld terugontvangen tegen vertoning van het toegangskaartje. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief