Bart Nieuwkoop tekent nieuw contract tot 2020

  Nieuwsbrief

THOLEN - De Thoolse Bart Nieuwkoop heeft maandag 16 november een nieuw contract getekend bij Feyenoord. De jeugdinternational is nu tot medio 2020 aan Feyenoord verbonden. De 19-jarige Nieuwkoop schreef op 4 oktober 2015 geschiedenis door als Thoolse jongen te debuteren in de eredivisie. Bart Nieuwkoop speelde die dag in Doetinchem als rechtsback tegen de Graafschap.


Als vierjarig jochie werd Nieuwkoop al lid van Tholense Boys. Eigenlijk vanzelfsprekend want de hele voetbalfamilie Nieuwkoop hoorde bij die club. Op 9-jarige leeftijd werd hij gescout door RBC, waar hij zich verder ontwikkelde tot RBC in 2011 failliet ging. Bart kwam bij Feyenoord terecht en kreeg afgelopen zomer een profcontract aangeboden voor drie jaar.

Op 12 oktober 2012 debuteerde Nieuwkoop eveneens in het Nederlands elftal onder de 17. De prestaties waren goed en achtereenvolgens werd Nieuwkoop geselecteerd voor Oranje, maar dan de 18, 19 en nu onder de 20. Daar is hij op dit moment ook actief. Intussen speelde hij al 18 interlands. Op 4 oktober viel Nieuwkoop in omdat Rick Karsdorp niet wedstrijdfit zou zijn. Ook in de weken daarna werd Karsdorp vervangen door de Thoolse debutant.

© Feyenoord Media/ John de Pater. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

zelfstandig ondernemer!

Regio Miden Zeeland en Tholen

QESH Assistant

Kapelle-Biezelinge

Coördinator

Vlissingen

verkoopadviseur

Bergen op Zoom

Commercieel medewerker vastgoed

Roosendaal

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief