De gestolen Ford Transit Connect betreft een soortgelijke auto zoals hier afgebeeld.
De gestolen Ford Transit Connect betreft een soortgelijke auto zoals hier afgebeeld.

Auto gestolen onder bedreiging vuurwapen

  Politie

THOLEN - Een 60-jarige man uit de gemeente Tholen is maandagavond het slachtoffer geworden van een gewelddadige diefstal waarbij zijn auto en persoonlijke spullen zijn weggenomen. Het incident gebeurde tussen 21.00 en 21.30 uur in de buurt van een parkeerplaats aan de Brabantse kant van het Schelde-Rijnkanaal, vlakbij de Kreekraksluizen.


Het slachtoffer werd door vier mannen gedwongen om zijn autosleutel af te geven, waarna het viertal er met zijn auto vandoor ging. Een van de mannen bedreigde het slachtoffer met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Twee vissers die aan het kanaal zaten alarmeerden de politie. Door agenten is nog uitgekeken naar het gestolen voertuig, maar dat werd niet meer aangetroffen. Het gaat om een witte Ford Transit Connect voorzien van kenteken 5-VVV-86. De auto is voorzien van zwarte velgen. De vier daders zouden blanke jongemannen zijn in de leeftijd tussen 20 en 25 jaar. Ze reden weg in een gebroken wit gekleurde personenauto van het merk Renault Captur.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief