Jongeren uit Sint Maartensdijk aangehouden voor opstootjes in Roosendaal

  Politie

SINT MAARTENSDIJK - De politie heeft zaterdagnacht de Markt in Roosendaal ontruimt. Dit gebeurde nadat agenten werden bekogeld met glas en vuurwerk. 


Tijdens de uitgaansnacht ontstonden er bij een café aan de Markt opstootjes. De vechtersbazen werden de kroeg uitgezet, maar daar gingen zij verder. Agenten zagen rond 3.30 uur een meisje in de deuropening van het café flauwvallen, maar er werd geen ruimte gemaakt voor hulpverlening. Enkele cafébezoekers stapten zelfs over haar heen.

Toen agenten het meisje aan het helpen waren, werden zij bekogeld met glazen en flessen. Ook werd er met vuurwerk naar de dienders gegooid. Een meisje trapte de agenten. Hierop gebruikten zij hun wapenstok. Een 20-jarige man uit Bergen op Zoom en een 18-jarige man en 16-jarig meisje uit Sint Maartensdijk werden aangehouden.

In welk café de problemen precies ontstonden is niet bekend. Rond 04.30 uur keerde de rust terug op de Markt. Tegen alle aangehouden verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Allround food&beverage medewerker

Domburg

Meerdere vacatures

Terneuzen

Monteurs

Goes

Meerdere vacatures

Net over de grens, Antwerpse Haven bij Ossendrecht

Administratief / Logistiek medewerker

Kruiningen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief