Foto: Weterings Media/Venema Media

Brandweerman geraakt door ontploffend voorwerp bij brand in Oud-Vossemeer

  Politie

OUD-VOSSEMEER - Een brandweerman is maandagavond gewond geraakt tijdens het blussen van een brandende prullenbak op de Oud-Vossemeersedijk. Hij raakte gewond toen één of twee spuitbussen in de prullenbak ontploften. 


De melding van de buitenbrand kwam omstreeks 21.00 uur binnen bij de hulpdiensten. Ter plaatse bleek een prullenbak in brand te staan. Tijdens het inspecteren van de prullenbak, ontploften er één of twee spuitbussen. Hierdoor kwamen er stukken spuitbus en brandende gassen in het gezicht van de brandweerman. Hij is door de ter plaatse gekomen ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werden zijn ogen uitgespoeld.

De politie heeft enkele getuigen verhoord over het incident. Diverse buurtbewoners geven aan al langere tijd overlast te ervaren van jongeren bij de bushalte en de naastgelegen begraafplaats.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief