Onderzoek naar overleden man in volle gang: mogelijk misdrijf
Foto: HVZeeland

Onderzoek naar overleden man in volle gang: mogelijk misdrijf

  Politie

THOLEN - Het politie-onderzoek naar de toedracht van het overlijden van de man die vanochtend werd gevonden bij Tholen is nog in volle gang. De politie houdt rekening met een misdrijf. 

Het levenloze lichaam werd rond 09.00 uur gevonden op de keien onder een steiger bij het haventje naast de Bergsediepsluis, vlakbij de Oesterdam. Na een eerste onderzoek werd door de politie verder opgeschaald. Een groot aantal technisch en tactisch rechercheurs kwam ter plaatse en de politie zette ter plaatse een tent op. Ook werd een deel van de parkeerplaats afgezet met zwarte zeilen.

Een politiehelikopter kwam ter plekke om vanuit de lucht de situatie vast te leggen. Deze landde vervolgens op een grasveldje. Er kwam ook een politieboot ter plekke maar deze is, net als de helikopter, inmiddels weer vertrokken. Tegen 14.00 uur werd het lichaam met behulp van een hoogwerker van de brandweer Bergen op Zoom naar boven getild. Momenteel vindt nader onderzoek plaats. Het haventje en de steigers zijn nog altijd door de politie afgezet.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief