Logo internetbode.nl/tholen

Primeur voor stichting StaVoord6

  Sport en Vereniging


SCHERPENISSE - De stichting StaVoord6 en Salus Healthclub slaan in de maand februari de handen ineen. De gehele maand februari vinden er een aantal evenementen plaats. Deze sportieve evenementen zijn voor een breed publiek.

Door deel te nemen steun je het goede doel. Op vrijdag 3 februari zal er worden afgetrapt met een spinningmarathon nieuwe stijl. Deze avond zal worden gecombineerd met een avondvullend muziekprogramma met oa: coverband Go for the Groupies en Incredevent. Toegang is deze avond gratis.

Spinningmarathon met primeur

Tijdens dit evenement is er voor StaVoord6 een primeur. De spinningmarathon wordt al voor de 6de keer georganiseerd en daarom heeft de organisatie iets extra's toegevoegd. De deelnemers gaan hun sportieve uitdaging aan op de klanken van de band Go for the Groupies. De spinningmarathon heeft een duur van 4 uur. Meedoen mag individueel of per team.

Een week later zal op zaterdag 11 februari een bootcamp plaatsvinden. Op zaterdag 18 februari een MTB Snerttocht en de afsluiting van deze sportieve maand zal zijn op woensdag 22 februari met een Less mills Challenge.

Inschrijven voor bovenstaande evenementen kan via stavoord6.nl en/of aan de balie van Salus Healthclub.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief