Zaalvoetbal Competitie Meulvliet

THOLEN - Vorige week maandagavond zijn er weer drie wedstrijden gespeeld in de Bedrijven Competitie.

De eerste wedstrijd was een wedstrijd tussen twee teams uit één dorp: Zebra`s tegen het Raedhuys. Zebra`s, dat het zonder wissels moest klaren, had het aan het begin best even lastig met het spel van het Raedhuys, maar door een beter spel stonden de Zebra`s al in de dertiende minuut op een voorsprong van 3-0. Het Raedhuys probeerde wel om door de verdediging te komen maar kwam zoveel te kort, zodat de russtand was uitgelopen naar 9-0 voor de Zebra`s. Het Raedhuys ging aan het begin van de tweede helft vol uit er tegen aan en dat pakte niet goed uit, want de Zebra`s liepen uit naar 11-0. Maar toen even later, door een foute verdediging, scoorde het Raedhuys toch nog 11-1 en zo liepen de Zebra`s uit naar een eindstand van 15-2. Zo hebben de Zebra`s de koppositie nog sterker gemaakt.

De tweede wedstrijd was Hart v Tholen tegen de Sixties. Gelijk na de aftrap was het al gelijk raak door de Sixties 0-1, maar gelijk erna kwam Hart terug door een snelle counter 1-1. En zo ging Hart door want na 8 min. was het weer raak, 1-2. Sixties kwam nog wel terug naar 2-2 en Hart liep uit naar 5-2 en dat was de ruststand. In de tweede helft vielen de goals niet meer zo makkelijk. Door een mooie stiftbal van Hart werd het 7-2 en zo werd de eindstand 8-3 voor Hart.

Laatste wedstrijd van de avond was tussen Ut Trapveldje tegen Pia Automation. Pia, dat door een zwak team het moeilijk had tegen Ut Trapveldje dat al met 18 min. op een voorsprong stond van 5-0. Pia had het zo moeilijk in de eerste helft zodat de russtand 7-0 werd voor Ut Trapveldje. In de tweede helft kwam Pia goed terug. Ze scoorden maar liefst drie maal achter elkaar en dat gaf de burger moed 7-3. Ut Trapveldje had het zeer moeilijk. Het zag er naar uit dat ze de winst uit handen zouden geven, want Pia bleef doorhameren zodat ze dicht bij de gelijkmaker zaten 7-6. Maar in de slotfase van de wedstrijd 3 min. voor het einde maakte Ut Trapveldje een einde voor het succes van Pia. Eindstand 8-6.