Concert Urker mannenkoor en Interkerkelijk mannenkoor Tholen
Soli Deo Gloria Urk.
Soli Deo Gloria Urk. (Foto: soli deo gloria)

Concert Urker mannenkoor en Interkerkelijk mannenkoor Tholen

  Sport en Vereniging

THOLEN - Op zaterdag 9 november organiseert Mission Music Concerten weer een Koor- en samenzangconcert in de Hervormde kerk te Tholen. Aan dit concert hopen mee te werken het bekende mannenkoor 'Soli Deo Gloria' uit Urk o.l.v. Jaap Kramer en het Interkerkelijk mannenkoor Tholen, o.l.v. Mark Westdorp.


Mission Music wil zich ook inzetten voor jonge talenten en deze avond hopen de solistes Laura Struik en Renske Chevalking hun medewerking te verlenen. De organist Marco den Toom, die dit jaar zijn 25 jarig jubileum viert, hoopt het prachtige van Dam orgel te bespelen. De virtuoze pianist Lennart Moree zal beide koren en solisten begeleiden op de vleugel.

Naast veel koor- en solozang van genoemde koren en solisten zal er ook ruimte zijn voor samenzang. Het beloofd een prachtig concert te worden met een zeer gevarieerd programma t.b.v. weeskinderenproject Living Water Village in Borneo.

Het concert vangt aan om 19.30 uur en de kerk is open om 18.45 uur.

Kaarten voor dit concert zijn te koop bij Boekhandel Oostdijk in Tholen en te bestellen via: missionmusicconcerten@gmail.com of (indien voorradig) voor aanvang van het concert bij de ingang van de kerk. Aangezien er nu reeds vele kaarten verkocht zijn raden we u aan om tijdig uw kaarten te bestellen.

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief