Het Casembrootkoor verkocht de oude T-shirts van het koor. Met de opbrengst worden nieuwe aangeschaft.
Het Casembrootkoor verkocht de oude T-shirts van het koor. Met de opbrengst worden nieuwe aangeschaft. (Foto: José van der Jagt)

Sfeervolle Wintermarkt in Sint-Annaland

  Sport en Vereniging

SINT-ANNALAND - Afgelopen vrijdagavond 29 november organiseerde Ondernemersvereniging Activa de jaarlijkse Wintermarkt in Sint-Annaland. Het was een gezellige, sfeervolle en bovenal drukbezochte markt.


De markt werd georganiseerd door de leden van de Activiteitencommissie van Activa. Zij hebben zich ervoor ingezet dat er dit jaar weer een Wintermarkt georganiseerd werd. Even vielen er wat regendruppels, maar dat was niet van de moeite.

Ruim 30 standhouders waren afgekomen op de markt en boden hun handelswaar aan in de Voorstraat en op een stukje van de Ring en het Havenplein. Van erwtensoep, oliebollen, kerstdecoratie, broodjes beenham, sieraden, glühwein tot het aantal pakjes raden in de pakjesboot voor het goede doel van de Stichting Vrienden van Siem.

Ook Sinterklaas en de pieten van Stichting Sinterklaas in Sint-Annaland brachten een bezoek aan de Wintermarkt. Veel kinderen gingen met Sinterklaas of hun favoriete piet op de foto. "Deze Wintermarkt is altijd zo gezellig, speciaal daarom heb ik mijn staf en mantel versierd met lichtjes", aldus Sinterklaas.

Winkelweekactie

Aanstaande vrijdag 6 december is de trekking van de Winkelweekactie van ondernemersvereniging Activa. Deze vindt plaats tijdens de uittocht van Sinterklaas omstreeks 19:30 uur bij Cadeaushop Sint-Annaland aan de Voorstraat. De optocht vertrekt 19:00 uur vanaf De Wellevaete. Na een korte stop voor de trekking vervolgt de stoet richting de haven. Rond 20:00/20:15 vertrekt de Pakjesboot met Sinterklaas en de pieten richting Spanje.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Meerdere vacatures

Goes en Sint-Annaland

Bezorgers

Brabant en Zeeland

Heftruckchauffeur

Kruiningen

Administratief / Logistiek medewerker

Kruiningen

Bezorgers

Omgeving Roosendaal en Bergen op Zoom

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief