Kerstconcert Interkerkelijk Mannenkoor Tholen
Interkerkelijk Mannenkoor Tholen.
Interkerkelijk Mannenkoor Tholen. (Foto: Kees Kuipers)

Kerstconcert Interkerkelijk Mannenkoor Tholen

  Sport en Vereniging

THOLEN - Op zaterdag 21 december organiseert het “Interkerkelijk Mannenkoor Tholen” (IMT) o.l.v. hun dirigent Mark Westdorp het jaarlijks kerstconcert in de Grote Kerk van Tholen.


Behalve het IMT, zal ook soliste Elise Mannah een bijdrage aan dit concert leveren. Elise is landelijk bekend door haar eigen concertreeksen en omdat ze regelmatig meewerkt aan het programma “Nederland Zingt”. De pianist Jan Willem van Delft zal zowel Elise als het IMT op de vleugel begeleiden. Organist Jeroen de Weerdt bespeelt deze avond het monumentale “Van Dam” orgel. Karolien Krijger, Berdi Geluk en Jan Willem Westdorp zullen het koor begeleiden met resp. fluit, hobo en percussie. De koor- en solozang zal worden afgewisseld met samenzang van bekende kerstliederen.

De aanvang van het concert is 19.30 uur, de kerk is open vanaf 18.45 uur. De toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Babymode Hage Textiel, Dalemsestraat 17, Tholen en bij Claudia's Boetiek, Eendrachtsweg 6, Tholen. U kunt uw kaarten ook bestellen door te mailen naar: kaarten@imt-tholen.nl. Indien nog beschikbaar, zijn de kaarten ook nog verkrijgbaar voor aanvang van het concert aan de kerk. Parkeertip: Zuid Oudaan/Molensingel, Haven, Vliethof.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief