Vrouwen van Nu genieten van sfeervolle kerstviering
Sfeervolle kerstviering in Woonservicecentrum de Sassegrave.
Sfeervolle kerstviering in Woonservicecentrum de Sassegrave.

Vrouwen van Nu genieten van sfeervolle kerstviering

  Sport en Vereniging

SINT-MAARTENSDIJK - Donderdag 19 december kwamen de Vrouwen van Nu in feestelijke stemming bij elkaar om gezamenlijk van de jaarlijkse kerstavond te genieten.


De locatie van deze kerstviering was dit jaar in Woonservicecentrum de Sassegrave in Scherpenisse waar ze gastvrij werden ontvangen. Het was een hele drukte want er hadden veel dames gehoor gegeven aan de uitnodiging. In de zaal die in sfeervolle kerstversiering was omgetoverd werd iedereen een glas glühwein aangeboden. De voorzitter opende de avond en zei blij te zijn met de grote opkomst. Ze las vervolgens het eeuwenoude Kerstverhaal voor. Renate zorgde vervolgens voor een fantastisch diner waarbij iedereen hun voorkeur betreft vlees, vis of vegetarisch van te voren had opgegeven. Tussen de gerechten door las Ati Rip een mooi kerstverhaal voor. Na het hoofdgerecht kwamen het duo Pieter en Marieke de dames verrassen met een mooi optreden waarbij Pieter de gitaarbegeleiding op zich neemt. Met de mooie stem van Marieke was dit een streling voor elk luisterend oor. Ze brachten in het eerste gedeelte kerstliederen ten gehore. Daarna nog liedjes van onder meer Claudia de Breij en Trijntje Oosterhuis. Iedereen was dol enthousiast en vonden het jammer dat het duo na een optreden van een half uur stopten. Ze werden dan ook bedankt met een groot applaus. Na een verrassend smakelijk nagerecht en ter afsluiting een kop koffie/thee met een bonbon sloot de voorzitter de avond af en werden Renate en haar team nog even naar voren gehaald om ze nogmaals te bedanken voor deze geweldige avond.
Nadat er gezamenlijk het Stille Nacht werd gezongen nam iedereen het kerstlichtje dat bij hun bord stond mee en werd met deze geslaagde kerstavond de activiteiten van de Vrouwen van Nu voor 2019 afgesloten.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief