Winter bij Kringloopwinkel OverThollig

Winter bij Kringloopwinkel OverThollig

  Sport en Vereniging
De voorraad winterspullen bij kringloopwinkel OverTholig.
De voorraad winterspullen bij kringloopwinkel OverTholig. (Foto: )

THOLEN - Het is hip, verantwoord en maatschappelijk geaccepteerd om je spullen in een kringloopwinkel aan te schaffen. Maar kringlopen is vooral gewoon leuk.


Na een drukke decembermaand is januari een maand van opruimen. Tijd om je huis weer een andere uitstraling te geven. Ben je op zoek naar een tafeltje of stoeltje, een schemerlamp, glazen vaas of juist dat ene mooie schilderij? Wie weet, staat het in Tholen in kringloopwinkel OverThollig.

Buiten is het nog koud. Trotseer de kou met de laatste winterkleding, laarzen, schoenen, mutsen en wanten die worden verkocht met aantrekkelijke kortingen.

Wie vakantieplannen heeft en naar de sneeuw vertrekt kan terecht voor ski's of skischoenen. Het ijs op met z'n allen! Schaatsen dé winteractiviteit voor een gezellige dag met de kinderen. De schaatspret wordt verhoogd met schaatsen uit de kringloopwinkel.

Wil je duurzamer leven of ben je op zoek naar leuke items? Kringloopwinkel OverThollig: elke dag anders!

Actie

Elke maand is er een speciale actie in de winkel. In januari geldt voor de artikelen met een witte sticker 3 halen, 1 betalen. Op de kledingafdeling 25% tot 50% korting.

Inleveren goederen

Tijdens de openingstijden kunnen naast overtollige goederen ook oud ijzer, koper en metalen ingeleverd worden. Oude kleding, schoenen, textiel en PC's worden ingezameld en gerecycled.

Openingstijden

Elke woensdag van 09.00 tot 11.30 uur.

Elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur.

Elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.

Zaterdag 25 januari de winkel open van 09.30-15.30 uur.

Contact

Voor informatie en aanbieding van goederen kan contact opgenomen worden met 06-25308234. Graag tot ziens in onze winkel aan de Postweg 3c, Tholen. www.kringloopwinkeltholen.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief