Toneelgroep PJZ speelt 'oude taarten'
De repetitie is in volle gang.
De repetitie is in volle gang. (Foto: Carolien Bierens)

Toneelgroep PJZ speelt 'oude taarten'

  Sport en Vereniging

SINT MAARTENSDIJK - Vrijdagavond 7, zaterdagmiddag en zaterdagavond 8 februari speelt de toneelgroep van de PJZ het stuk "oude taarten".


De twee eigenaresses van de twee bakkerijen in het dorp strijden om de zilveren taartschep. Zij kunnen elkaar niet luchten of zien. Hun echtgenoten daarin tegen kunnen goed met elkaar opschieten. Misschien maken ze het soms wel eens te gezellig. Zeker als de pastoor ook nog langs komt. Als blijkt dat de zoon en dochter van beide dames ook wat andere toekomstplannen hebben dan de moeders in gedachten hebben zijn de rapen gaar. De roddeltante van het dorp maakt het er ook al niet beter op en wat doet die taxichauffeur op het terras? Kortom een hilarisch stuk waar, zoals u gewend bent van de PJZ, veel valt te lachen!

Locatie: Heastinge Sint Maartensdijk. Aanvang avond 20.00 uur en middag 13.30 uur. Kaarten vooraf bestellen kan via toneelPJZ@hotmail.com, op 0166-610002 of bij Kapsalon 't Kniphofje. Zeker voor de avond voorstellingen is reserveren aan te raden, deze zijn vaak uitverkocht.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief