Inbrengen van goederen bij Kringloopwinkel OverThollig
Foto:

Inbrengen van goederen bij Kringloopwinkel OverThollig

  Sport en Vereniging

THOLEN - Een kringloopwinkel zamelt spullen in die nog bruikbaar zijn. Elke winkel kijkt of de spullen geschikt zijn voor verkoop. Speelgoed, decoratie, servies, boeken en huishoudelijke artikelen zijn bijna in elke kringloopwinkel welkom. Ook 2e hands meubels kunnen ingeleverd worden, maar een kringloop moet daar wel ruimte voor hebben.


Het is aan te raden om van meubels vooraf enkele foto’s te sturen naar info@kringloopwinkeltholen.nl. Er wordt dan contact opgenomen of de meubels geschikt zijn voor de verkoop.

Zonder inbreng van goederen kan de kringloopwinkel niet functioneren. Het wordt wel op prijs gesteld wanneer alles schoongemaakt is en nog werkt. Door circulatie van gebruikte goederen te stimuleren wordt de afvalberg kleiner en wordt een bijdrage geleverd aan een beter milieu.

LET OP: wijziging inleverdagen!

Vanwege de personele bezetting kunnen goederen alleen ingeleverd worden op woensdagmorgen en de laatste zaterdag van de maand.

Acties

25% korting op de zomerkleding, schoenen en accessoires

Oud ijzer

Oud ijzer, koper en metalen kunnen ook bij de kringloopwinkel ingeleverd worden. Naast het gebouw is hiervoor een container geplaatst. Oude kleding, schoenen en textiel en PC’s worden ingezameld en gerecycled. Wij vragen u vriendelijk doch dringend om geen goederen voor het hek neer te zetten of naast het gebouw wanneer de winkel gesloten is. Soms kunnen de goederen direct afgevoerd worden vanwege regenschade of vandalisme.

Openingstijden

Elke woensdag van 09.00 tot 11.30 uur.

Elke donderdag van 13.30 tot 16.00 uur.

Elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.

De laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 15.30 uur.

Voor informatie en aanbieding van goederen kan tijdens de openingstijden contact opgenomen worden met 06-25308234.

Graag tot ziens in onze winkel aan de Postweg 3c, Tholen. www.kringloopwinkeltholen.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief